Over ons

DDC OS Europe is onderdeel van The DDC Group (Direct Data Capture). Wij zijn één van`s werelds grootste dienstverleners op het gebied van Business Process Outsourcing (BPO). Oftewel, het uitbesteden van ondersteunende, vaak arbeidsintensieve bedrijfsprocessen.

Met klanten in de financiële-, charitatieve-, nuts-, FMCG-, transport- en publieke sector is DDC uitgegroeid tot een zeer diverse dienstverlener. Wij geloven dan ook in onze unieke aanpak; wij nemen namelijk de nodige tijd om uw bedrijf te leren kennen voordat wij u een unieke maar vooral duurzame oplossing op maat kunnen aanbieden. We zijn er trots op marktleider te zijn op het gebied van onshore, offshore en nearshore oplossingen. Ons zeer ervaren, internationale management team, beschikt over de uitgebreide kennis die op intuïtieve en samenwerkende wijze wordt toegepast.

Als onderdeel van The DDC Group beschikken wij over een uitgebreid mondiaal netwerk waardoor wij kostenefficiënte en flexibele oplossingen kunnen bieden, waarbij we de verwachtingen vaak overtreffen. Onze unieke propositie zorgt ervoor dat we niet alleen de levens van onze klanten verbeteren, maar ook de levens van de bredere internationale gemeenschap, iets waarbij we binnen de DDC Group trots op zijn.

Blog

Read more
Read more Outsourcing: R-U

August 22, 2018

Read more Outsourcing: M-Q

July 19, 2018

Read more Outsourcing: H-L

June 08, 2018