MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

Als internationale dienstverlener neemt DDC naast haar economische verantwoordelijkheden ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. DDC heeft haar beleid zo vormgegeven dat aspecten als gelijkheid en eerlijkheid een centrale rol spelen. Wij zijn dan ook trots op het feit dat wij onze medewerkers ten minste het minimum loon betalen, ongeacht hun leeftijd.

SOCIALE INVESTERING

DDC Outsourcing Solutions hecht veel belang aan onze milieu verantwoordelijkheden en streeft voortdurend naar het verbeteren van onze milieuprestaties. We blijven ons ISO 14001: 2004 gecertificeerde Environmental Management System in de hele DDC Groep uitrollen.

Wij zijn toegewijd aan het uitbouwen van ons milieubeleid, waarbij de participatie van alle medewerkers wordt aangemoedigd om ons milieueffect te minimaliseren.

De DDC Group

Wij zijn van mening dat het onze verantwoordelijkheid is om te investeren in elk van onze locaties over de hele wereld. Als zodanig heeft elk van onze merken een eigen programma op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Meer informatie is te vinden op elk van hun websites.