ONZE ERVARING binnen de locale overheid

DDC OS werkt voor verschillende gemeenten en overheidsinstanties en biedt oplossingen die effici efficiëntie verbeteren en kosten verlagen. Samen met onze klanten creëren wij binnen de organisatie een innovatief klimaat met als doel een grotere nadruk op service voor de eindklant. Of dat nu een interne collega is of een inwoner van de desbetreffende gemeente.

De diensten die we aanbieden aan onze klanten zijn onder andere…

  • Online enquêtes & vragenlijsten: Internet is tegenwoordig de meest gebruikte manier om gegevens te verzamelen. Deelnemen aan een online vragenlijst kost minder moeite voor een respondent en deze zijn daardoor eerder geneigd om te helpen bij uw onderzoek. Voor iedere organisatie die onderzoek wil doen onder een bepaalde doelgroep, ontwikkelen en publiceren wij online enquêtes. We maken hierbij gebruik van de nieuwste internettechnieken en zorgen voor de juiste lay-out. U mag het gehele management van uw onderzoek met een gerust hart aan ons toevertrouwen. U resultaten maken wij voor u inzichtelijk op de gewenste manier zodat u snel uw analyses erop los kunt laten.
  • Transcriptie: Wij verzorgen de verwerking van geluids- of videofragmenten van interviews voor onze klanten. Gesproken tekst wordt door ons uitgewerkt tot bewerkbare tekst ten behoeven van verdere analyse.
  • Verwerken van fysieke vragenlijsten: We kunnen alle soorten papieren vragenlijsten voor u verwerken. Met behulp van onze professionele OMR/OCR technieken en barcodeherkenning verwerken wij de gesloten vragen van uw onderzoek. Waar techniek stopt gaan wij echter verder. Open vragen worden namelijk handmatig verwerkt en wij combineren deze met de gegevens die door middel van automatische herkenning tot stand zijn gekomen.

 Lees hier meer over de diensten die we u kunnen bieden