INTERNATIONALE KENNISVERWERKING

Knowledge process outsourcing (KPO) is een vorm van back-office outsourcing, maar dan gedreven op kennis, expertise en ervaring. DDC OS Europe kan een breed scala aan zeer specialistische diensten aanbieden. We beschikken binnen de DDC organisatie over hoog opgeleide en toegewijde medewerkers die kunnen werken in meer dan 40 talen. En verrichten zeer specialistische diensten in opdracht van gerenommeerde internationale bedrijven.

Financiële instellingen laten bijvoorbeeld deskresearch uitvoeren door accountants en financieel experts. Uitgevers laten hoogwaardige content ontwikkelen door onder andere medisch specialisten, internationale juristen en ingenieurs. Wij kunnen dergelijke werkzaamheden efficiënt voor u uitvoeren door gebruik te maken van de expertise en ervaring van onze kenniswerkers.

BUSINESS PROCESS OUTSOURCING EXPERTS IN MEERDERE TALEN

We ondersteunen meer dan 40 talen, met een flexibel team dat klaar staat om in verschillende behoeftes te voorzien. Dit maakt het voor ons mogelijk om uw data in verschillende talen te analyseren en te begrijpen, waarna het door ons verwerkt kan worden. Hierdoor wordt uw proces zo efficiënt en effectief mogelijk gevoed.

Dit betekent dat we onze klanten geavanceerde analytische vaardigheden en bedrijfsexpertise kunnen bieden. Het resultaat is een verrijkt en verbetert proces. Waar het vaak in outsourcing over kostenbesparingen en snelheid en efficiëntie gaat, is het met Knowledge process outsourcing meer gericht op beschikbaarheid, schaalbaarheid, kennis en ervaring.

Voordelen

Expertise in meerdere talen
Wij bieden uw ondersteuning met hoogopgeleid personeel in meer dan 40 talen.
Uitgebreide ervaring en kennis
We verrichten al meer dan 30 jaar zeer specialistische diensten in opdracht van gerenommeerde internationale bedrijven, met een zeer bekwaam team.
Wereldwijd actief
Wereldwijd heeft DDC de beschikking over 12 vestigingen, om de meest geschikte oplossing te bieden.
Hoog opgeleide medewerkers
We beschikken over hoog opgeleide en toegewijde medewerkers.

Neem nu contact met ons op, om meer te weten te komen over onze
Knowledge Process Outsourcing oplossingen

CONTACT