Onze ervaring in de goede doelen sector

Voor goede doelen en fondsenwervers is het van belangrijk dat alle inspanningen ook de maximale resultaten tot gevolg hebben. De goeden doelen hebben hierdoor te maken met het doorgaand verwerken, bewerken en beheren van hun nieuwe en bestaande donateurs. Het succes van een goede band met de donateurs valt of staat met een snelle en vooral nauwkeurige verwerking van de informatie. Hiermee kan een donateur snel benaderd worden met eventuele vervolgacties.

  • Actuele database: Voor goede doelen en fondsenwervers is het net zo belangrijk dat de gegevens van hun bestaande donateurs goed worden onderhouden als het werven van nieuwe donateurs. Er is immers niks zo vervelend als een verkeerd geadresseerde boodschap of een boodschap naar een reeds overleden familielid. De kwaliteit van de gegevens is daarbij dus bepalend voor het goede gevoel van uw donateurs. DDC OS helpt u hierbij.
  • Digitaal donateur management: We hebben uitgebreide ervaring met fondsen, goede doelen, wervers en donateurs. Samen met onze klanten hebben wij een flexibele oplossing ontwikkeld waardoor wij persoonsgegevens van onze klanten snel en zeer nauwkeurig in kunnen voeren. In deze beveiligde applicatie worden per project alle gegevens van uw donateurs bijgehouden.
  • Alle informatie inzichtelijk: Uw informatie wordt toegankelijk en inzichtelijker door het gebruik van statistieken. Daarmee is het bijvoorbeeld eenvoudig te meten hoe succesvol uw campagne is in een bepaald gebied in Nederland.

DDC OS werkt momenteel voor een aantal leidende Europese goede doelen wereldwijd. Wij maken het onze klanten mogelijk om zich te concentreren op hun kern taken, waarbij ze tegelijkertijd kosten besparen op hun backoffice processen. Kostenbesparingen die, door het uitbesteden van de werkzaamheden, gaan naar het goede doel.

Outsourcing in de goede doelen Sector

Hieronder een overzicht van de diensten die we bieden.