ONZE OPLOSSING

Klanten voorzien van gespecialiseerde digitaliserings oplossingen

Of het nu gaat om een geïntegreerd aspect van uw bedrijfsproces of als een individueel element, DDC OS Europe heeft de capaciteit om u flexibele en hoogwaardige oplossingen te bieden op het gebied van scannen en digitaliseren van documenten.

 

Het ontwerpen van gespecialiseerde digitaliserings oplossingen

Onze voortdurende investeringen in gespecialiseerde digitalisering technologieën stelt ons in staat om onze klanten hoogwaardige oplossingen, met state-of-the-art digitalisering systemen, te bieden. Dit leidt tot een kosteneffectieve en efficiënte service.

Wij zijn in staat om een breed scala aan documenten te scannen. Onafhankelijk van de grootte of de dikte van de documenten. Van bonnen tot enorme blauwdrukken, van documenten van honderd jaar oud, tot uw zojuist binnengekomen post. DDC OS Europe heeft altijd een maatwerk oplossing die bij u past.

De digitale bestanden zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en kunnen worden geleverd in diverse standaardformaten. Onze scancapaciteit laat ons toe om ons aan te passen aan uw behoeften. Onze OCR-, OMR en ICR-functies worden gebruikt voor het detecteren en herkennen van gegevens die vervolgens worden aangeleverd in gebruiksvriendelijke en doorzoekbare databestanden.

Voordelen


 • Efficiëntie
  Digitalisering van documenten zorgt voor een bredere toegankelijkheid van uw documenten en data. Versiebeheer zorgt voor een juiste behandeling van de documenten en kopieën zijn niet langer nodig. Papieren exemplaren kunnen verloren geraken, terwijl digitale bestanden overal toegankelijk zijn, met een volledig rechtenbeheersysteem en logboek van wie de documenten mag openen en heeft geopend en/of bijgewerkt.

 • Disaster recovery en compliance
  Zijn uw gegevens veilig? Wat zou u doen indien er een ramp plaats vindt die uw documenten vernietigt? Hoe zit het met uw wettelijke verplichtingen als uw gearchiveerde documenten kwijtraken? Door uw documenten te laten digitaliseren er beveiligingsfuncties aan toe te voegen zoals encryptie, wachtwoorden en toegangsniveaus, blijven uw documenten ten allen tijde beschermd tegen rampen volgens de specifieke wettelijke verplichtingen.

 • Verbeterde service en flexibiliteit
  Directe toegang tot uw documenten betekent dat u altijd de beschikking hebt over de nieuwste versie en dus altijd up-to-date is. Door de snelle en flexibele toegankelijkheid bespaart u tijd. Tijd die u nu aan uw klanten kunt besteden.

 • Verminder overhead en opslagkosten
  Betalen voor dure opslagruimte en de kosten die gepaard gaan met personeel dat naar uw fysieke bestanden zoekt, zijn problemen die door digitalisering kunnen worden geëlimineerd. Alle bestanden zijn direct beschikbaar voor werknemers zonder dat ze hun werkplek hoeven te verlaten.

Neem nu contact met ons op, als u meer informatie wilt over onze
DIGITALISERINGS OPLOSSINGEN

CONTACT