Onze Oplossing

Onze Digitale Postkamer oplossing omvat een rijk pallet aan diensten.

Onze digitale postkamer is ontworpen om alle vormen van inkomende communicatie te behandelen. Of dat nu e-mail, binnenkomende post, web communicatie of een ander medium betreft, alle communicatiestromen worden op een gestructureerde manier verwerkt binnen onze digitale postkamer.

 

Verlaag uw operationele kosten met onze Digitale Postkamer oplossing

Uw backoffice moet alle soorten documenten kunnen verwerken. Dit kunnen gestructureerde, ongestructureerde of semi gestructureerde documentstromen zijn. Ons bewezen digitale postkamer oplossing kan al uw communicatie op een gecontroleerde manier sorteren en kan, in de meeste gevallen, binnen 24 uur de informatie aan de desbetreffende afdeling, persoon of systeem doorgeven. Onze processen zijn transparant ingericht, waardoor u live inzicht hebt in de voortgang van de verwerking en levering.

Onze digitale postkamer omvat o.a.: gegevensverwerking, multimedia response afhandeling, scanning, document classificatie, document indexering en document hosting.

5 redenen om papierloos te zijn

Digitale Postkamer

Watch video now

Voordelen


 • Verhoogde efficiëntie
  Een snelle informatiestroom met een correcte verdeling van documenten, waardoor uw medewerkers de benodigde informatie altijd eenvoudig en snel ter beschikking hebben.

 • Verbeterde controle
  Door het rationaliseren van de informatiestroom, is het eenvoudig om de processen door middel van KPI’s te meten. Daardoor is uw management beter in staat om de werkdruk en SLA’s te monitoren voor een eventueel betere verdeling van de middelen.

 • Verminder uw kosten
  De operationele kosten dalen door het optimaliseren van de werkuren, het verminderen van de kosten voor fysieke opslag en kortere doorlooptijd.

 • Een (bijna) papierloos kantoor
  Het is onwaarschijnlijk dat bedrijven ooit helemaal papierloos worden, maar een digitale postkamer helpt om de afhankelijkheid van papier te verminderen. Waardoor uw medewerkers efficiënter kunnen werken en anderzijds verduurzaamt u hiermee uw onderneming en vergroot u hiermee uw milieuvriendelijke uitstraling.

 • Beveiligde omgeving
  Vermijd het verlies van informatie door beschadigde papieren documenten met onze digitale mailroom. Het beschermen van uw gegevens is voor ons van fundamenteel belang.

 • Consistent informatiebeheer
  Onze medewerkers behandelen alle data met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid. Door het procesmatig uitvoeren van onze werkzaamheden, worden uw documenten telkens weer correct behandelt.

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over onze
digitale postkamer oplossing

CONTACT