EEN EXPERT OP HET GEBIED VAN KLANTENSERVICE

De DDC OS Customer Lifecycle-oplossing biedt een modulaire benadering van klantenservice. Wij bieden een hoogwaardige service die voldoet aan de eisen van uw organisatie en gebruiken uitsluitend bekwame en ervaren teams.

Ons hybride model biedt flexibiliteit voor het laten groeien van kernfuncties binnen Nederland, terwijl andere processen kunnen worden uitgevoerd in onze nearshore- en offshore-locaties. Met 12 locaties over de hele wereld hebben we vertrouwen in ons vermogen om zowel aan uw service- als aan uw budgetvereisten te voldoen.

Een Customer Lifecycle oplossing sluit naadloos aan op onze Back Office diensten en combineert deze voor een positieve klantervaring. Dit is van cruciaal belang om de kosten te drukken en de behoefte van uw klanten aan contact te verminderen.

UITGEBREIDE ERVARING IN MEERTALIGE KLANTENSERVICE

Als lid van The DDC Group zijn we in staat om in 32 talen te werken. Gedurende onze 30 jaar van Business Process Outsourcing oplossingen hebben we onze taalvaardigheden ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze klanten al hun meertalige behoeften aan één aanbieder kunnen uitbesteden

Veel van onze teamleden spreken 3 talen, wat betekent dat één agent meerdere talen kan bedienen.

Onze taalmogelijkheden omvatten: Engels, Spaans, Duits, Italiaans, Frans, Nederlands, Noors, Pools, Russisch, Zweeds en Turks

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN...


  • Klanten
    Service

  • Inzicht in
    uw klanten

  • Klant
    betrokkenheid

Lees meer

Voordelen

Verlaag kosten
Uw kantoor, energie en kantoorkosten verlagen. Daarbij heeft u toegang tot de nieuwste technologie voor het verwerken, opnemen en beheren van gesprekken.
Verhoogde capaciteit en flexibiliteit
Snelle toegang tot nieuwe en bestaande markten, evenals toegang tot de nieuwste technologie en gekwalificeerd personeel. Hierdoor zijn pieken en dalen in uw behoeften eenvoudig te managen.
Verbeterde klantervaring
Met succesvolle voltooide en lopende projecten heeft DDC OS bewezen klantmodellen die kunnen worden geïmplementeerd om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen. Ter ondersteuning van onze medewerkers, maken wij gebruik van de nieuwste technologie die zorgen voor duidelijke multi-channel communicatie en een efficiënte workflow. Deze elementen leiden tot verbeterde CSAT & NPS.
Efficiënter gebruik van resources
Door een overvloed van processen zijn uw medewerkers niet altijd daar waar ze moeten zijn. Het verbeteren en versnellen van de interactie met uw klanten dat is onze core business. Het uitbesteden van deze processen bij DDC OS geeft u de mogelijkheid om u te concentreren op uw zakelijke kernservices.
Continue verbetering
Door het continue analyseren van de beschikbare data en uw klantervaringen doen wij aanbevelingen om uw diensten en producten te verbeteren. Met uiteindelijk het doel: verbeterde klantervaringen.
Verlaag uw servicekosten
Verminder de behoefte van uw klanten om contact op te nemen en los problemen efficiënt op wanneer ze dat wel doen.

Case Study

Lees wat GB Energy Supply zegt over onze Customer Lifecycle-services;

 

We besloten om vanaf dag 1 in met DDC OS te samen te werken om ze business naar het volgende niveau te tillen. Op een constructieve en adviserende manier hebben we de bedrijfsprestaties verbeterd na de benoeming van Co-op Energy. We hebben gemerkt dat de flexibele houding van DDC perfect aansloten bij onze behoeften. Binnen 6 maanden hebben we de prestaties en de service op het niveau gekregen die onze klanten verwachten en verdienen.

View Case Study

neem nu contact met ons op als u meer informatie wilt over
Customer Lifecycle Oplossing

CONTACT US