• NOA – Strategic Leader of the Year 2016
  In mei 2016 heeft DDC OS UK Solutions Director, John Callachan, de Strategic Leader of the Year Award gekregen van de National Outsourcing Association. Ondanks de sterke concurrentie van leiders bij bedrijven zoals WebHelp en Sykes, werd John erkend voor zijn strategische visie en zijn pogingen om een meer positief profiel voor de outsourcing-industrie te creëren.

 • NOA – Offshoring Project of the Year 2015
  In november 2015 waren we verheugd over het feit dat we het prestigieuze NOA Offshoring-project van het jaar hebben gewonnen. Onder de concurrentie bevonden zich geweldige projecten van bedrijven als Centrica, Firstsource en EXL. DDC OS UK heeft de titel gekregen voor ons Brandbank-project, dat zowel offshore op de Filippijnen als nearshore in Sarajevo wordt verwerkt.

 • ISO 27001
  Door het implementeren van ISO27001 streeft DDC OS UK ernaar om al onze processen en procedures te borgen op de juiste manier om onze klanten te nodige gemoedsrust te bieden. Ongeacht of het digitale of analoge processen betreft, sinds september 2015 zijn wij op de juiste manier gecertificeerd.

 • ISO 9001:2015
  Onze ISO 9001:2015 certificering vormt de basis voor een effectief kwaliteitsbeheersysteem binnen ons bedrijf. Bij DDC OS UK zijn we trots op het leveren van de beste services die we onze klanten te bieden hebben. We streven naar een continue verbetering van onze diensten.

 • ISO 14001:2004
  Hoewel onze impact op het milieu zeer klein is, denken we dat we door het implementeren van een milieubeheersysteem ons zullen blijven concentreren op de gebieden waar we een verschil kunnen maken. We hebben ervoor gekozen om onze inzet op dit gebied naar het volgende niveau te tillen en hebben daarmee de ISO 14001:2015 certificering gekregen.

 • Data Protection Act
  De “Data Protection Act 1988” is een Britse wet van het Parlement die definieert hoe de verwerking van gegevens over identificeerbare levende mensen plaats moet vinden. Het is het belangrijkste stuk wetgeving dat de bescherming van persoonlijke gegevens in het VK regelt. DDC OS UK werkt samen met onze Europese klanten om ervoor te zorgen dat al onze diensten worden geleverd in overeenstemming met de wet.

 • Investors in People
  Bij DDC OS UK geloven we dat het investeren in onze medewerkers een belangrijk onderdeel van onze ethos is. ‘Investors in People’ is in 1991 opgericht door de “Britse Commissie voor werkgelegenheid en vaardigheden”. Deze wordt verder ondersteund door “Afdeling voor bedrijven, innovatie en vaardigheden”.

 • Financial Conduct Authority
  DDC OS UK is geautoriseerd en wordt gereguleerd door de ‘Financial Conduct Authority’ als een algemene verzekering.

 • NOA - Finalist, Awards 2016
  DDC OS UK was finalist voor “The Outsourcing SME of the Year” en “The Utilities Outsourcing Project of the Year”.

 • EOA – Finalist Awards 2016
  DDC OS UK was finalist bij de European Outsourcing Association awards voor; “Outsourcing Works – Award for Delivering Business Value in European Outsourcing“.

Let`s talk

Stay tuned

Videos

View all videos

Blog

Read more
Read more Outsourcing: R-U

August 22, 2018

Read more Outsourcing: M-Q

July 19, 2018

Read more Outsourcing: H-L

June 08, 2018